NOŻE

Proponujemy doskonałe ostrza do krojenia mięs, ryb, warzyw czy chleba – szybko i sprawnie. Profesjonalne noże kuchenne firmy Zwieger wykonane są z niemieckiej, hartowanej stali, dzięki której przez bardzo długi czas pozostają ostre. Pozwalają na precyzyjne krojenie, siekanie i szatkowanie produktów w bardzo prosty sposób. Natomiast dzięki odpowiednio wyprofilowanym rękojeściom narzędzia nie ślizgają się w dłoniach nawet po długim czasie pracy.

Noże Zwieger sprawdzą się w każdej kuchni. Proponujemy zarówno pojedyncze egzemplarze, jak i całe zestawy, składające się z ostrzy uniwersalnych, ząbkowanych do chleba, do plastrowania, do warzyw i szefa kuchni. Produkty przeznaczone są zarówno dla profesjonalnych kucharzy, jak i dla osób, które lubią eksperymentować przy gotowaniu.

Nowoczesna linia noży z ostrzem wykonanym z niemieckiej stali (X50CrMoV15) charakteryzująca się niezwykłą twardością i wytrzymałością. Ostrze full-tang hartowane w kilkustopniowym procesie temperaturowym regulowanym komputerowo, o wyjątkowej twardości (52 - 56 HRC), która gwarantuje długą żywotność ostrza, precyzję krojenia oraz łatwość ostrzenia. Rękojeści wykonane z najwyższej klasy tworzyw zapewniają ergonomię i wygodę użytkowania

Jest 18 produktów.

Pokazano 1-12 z 18 pozycji

Aktywne filtry